När det handlar om arbetskläder och du är patriotiskt lagd, finns det ett mycket bra klädmärke som varit verksamt i massor av år. ejendalsDetta är Ejendals och du väljer inte bara detta märke för att du kommer från Sverige, utan här handlar det om ett val som borgar för kvalitet och komfort. Det är helt enkelt ett bra klädmärke som skyddar dig på ett perfekt sätt i ditt dagliga arbete. Ejendals grundades år 1949 av Valfrid Ejendal. Detta var i Leksand och de kläder och skor som tillverkas har fått bära sin skapares namn. När du väljer detta klädföretag som arbetskläder vet du att du får en hög kvalitet som kommer att hålla under lång tid av hårt och smutsigt arbete.

Ejendals tillverkar i stort sätt kläder för alla typer av hantverksarbeten. Här kommer du att finna ett stort sortiment av olika kläder och skor som gör att du vid valet av Ejendahls blir klädd från topp till tå. Från början tillverkades naturligtvis alla kläder och skor hos Ejendals i Leksand, men på grund av priskonkurrens har mycket av tillverkningen kommit att förläggas till Kina. Detta betyder dock inte att du behöver oroa dig för att kvaliteten blivit sämre.

Fördelarna med Ejendals kläder

Ejendals är också ett av de stora företag inom arbetskläder som står ut på marknaden med nya innovativa idéer. Här har det forskats mycket gällande vad som blir bäst vid olika situationer och arbeten. På så sätt har det även tagits fram ett sortiment som är mycket ergonomiskt utformat, och erbjuder en fantastiskt lyx i arbetet. Här kommer du alltid att få full rörelsefrihet och det absolut bästa skyddet du kan tänka dig. Vilket är en oerhört stor fördel för den som använder kläderna i sitt dagliga arbete. Därför är det så många som väljer Ejendals framför andra arbetskläder som finns på marknaden.