Helly Hansen

Helly Hansen är ett norskt företag som länge varit förknippade med mycket hög kvalitet på kläder. Här har du en tillverkare för nästan alla tillfällen i livet utan de gånger du ska gå på fest med undantaget skidparty i Åre. Helly Hansen grundades redan år 1877 i Norge av Helly Juel Hansen, och detta är ytterligare ett märke som har fått bära sin skapares namn. Helly Hansen tillverkar kläder för sport, friluftsliv, arbetskläder och kläder för havsliv som håller mycket hög kvalitet. Därför känns detta kvalitetsmärke igen av många i Sverige och övriga världen.

Helly Hansen, ett kvalitetsmärke för den aktiva

helly hansenÄr du den som ofta är ute i vildmarken och gillar friluftsliv har du förmodligen någon gång varit ägare av ett plagg från Helly Hansen. Är detta fallet vet du då hur komfortabla och skyddande dessa kläder är. Här får du alltid kläder som skyddar dig mot väder och vind, samt ger full rörlighet för att utföra alla de saker du vill göra. På så sätt har Helly Hansen skaffat sig ett mycket gott rykte. Kanske är det inte de billigaste kläderna du kan köpa, men i gengäld för lite mera pengar får du kvalitet som lönar sig i längden.

Är det så att du jobbar inom fastighetsskötsel eller som hantverkare, har du säkert även här varit i kontakt med märket. Då vet du hur skönt det är att ha dessa kläder på sig under den kalla delen av året, och hur skyddande dessa kläder är för dig i ditt dagliga arbete. Du vet också att Helly Hansen är ett klädmärke som tål hårda tag. Kanske är du den som aldrig provat ett plagg. Då ska du verkligen tänka på att göra det inför nästa gång du byter arbetskläder eller ska ut i naturen och leva friluftsliv. Då kommer du alltid att ha kvalitet som känns på kroppen.